Philippe Island: beestjesdag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg tineke en gaby
15 November 2008 | Australië, Sydney
Daarna doorgereden naar Philippe Island. Eerste stop: Koala Conservation Centre. Het allerleukste: moeder en babykoala. Zagen daarnaast ook een walibi in het wild en Kookaburra's, de laughing bird.De beelden spreken voor zich. Hebben daar uren rondgewandeld met het hoofd in de nek, speurend naar Koalabeertjes in Eucalyptusbomen.
Vandaar naar the nobbies (rotsformatie) en via cam in een groot informatiecentrum de zeehonden gevolgd.
Nog helemaal vol van de penguinparade (helaas geen foto's) de dag afgesloten in bar in Cowes onder het genot van stemmige live-muziek. Wordt vervolgd.
groetjes van ons beiden.
15 November 2008 - 09:58
Jannie:
Balen zeg slechts 18 graden :-).
Weer een mooi verhaal lees ze graag.
Hier is het vandaag een spannende dag "SINTERKLAAS KOMT AAN".P&P heeft ons allen een uitnodiging gestuurd om samen een gezellig avondje te houden op 5 december hij wil graag weten wie er mee doen.
Lijkt me gezellig als jullie er dan ook bij zijn. -
15 November 2008 - 20:25
P&P:
Wederom bedankt voor mails en foto's. Ik geniet met jullie mee!
Tinneke: op 5 dec, bij mij thuis, eten en pakjes, met Els, Ted, Marloes, Joyce, Henk, PP(Monique, Marc),en waarschijnlijk Jannie (kids zeer welkom). Als je terug bent, reken ik op je!
Gaby: Vera en Ietje missen je erg. Ik ook, maar anders.
Gr. P&P -
16 November 2008 - 20:10
Trijny:
Die pinguin parade had ik graag gezien. jullie maken wel ontzettend leuke dingen mee!!!
Vraag me af of jullie verlangen naar de thuiskomst of nog graag wat langer weg zouden blijven. Gaby, bedankt voor de prachtige (rode)kaart. Groetjes , Trijny -
16 November 2008 - 22:43
Gerry:
Och, wat een enige koalaberen. Ik wou dat ik zo'n beer was. Dan zou ik berig in een boom gaan zitten en geen beren meer op de weg zien.Die berenfoto's zijn de leukste van de hele serie.Maar pas op, ook beren kunnen knorrig zijn... ook al hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor... -
17 November 2008 - 07:12
Irene Vz:
prachtig, die video,s.
Ik hoor wel iemand praten maar jullie zijn stil.
Heel erg leuk jullie op deze reis te volgen.
Bedankt voor de kaart!
Maarten was een paar dagen in het Noorden, is met Ids naar het afscheid van Hans Brouwer geweest.
Zaterdag kwamen ze samen naar A'dam.
Gisterenavond is Ids weer naar Bakkeveen vertrokken.
Ids en Maarten volgen jullie belevenissen ook.
Ook namens hen, liefs en groeten!!!
17 November 2008 - 13:10
Ingeborg:
Ola!
WAt een geweldige foto's! gelukkig dat het weer lukt om ze bij de verhalen te plaatsen. Lijkt me helemaal het einde om die pinguins te zien, en de koala's en en en....
Kus Ing